Vardar pobjednik, Krivokapić najbolji igrač
Vardar je u finalu savladao Budućnost

Završen turnir "Igraj fudbal, živi život"

Vardar pobjednik, Krivokapić najbolji igrač

Pobjednik sedmog međunarodnog G-Drive turnira "Igraj fudbal, živi život" je ekipa Vardara.

Kadeti ovoga tima, budući da je turnir U17, u finalu su savladali podgoričku Budućnost sa 2:0(Ristovski, Tuša).

Sarajevo je u meču za 3. mjesto nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca savladalo Vojvodinu.

U regularnom dijelu bilo je 1:1 (Sabljica - Nijemčević). Sarajevo je igralo u sastavu: Dizdarević, Nikolić, Islamović, Čičkušić, Sabljica, Jašarević, Gasal, Hasančić, Nargalić, Kadrić, Đokanović, Krkalić, Obuća, Kečanović, Šuvalija, Sejmenović, Gusinjac, Đuderija, Karić i Mulaosmanović.

Najbolji igrač turnira je Andrija Krivokapić (Budućnost), najbolji strijelac Džemail Ibishi (Vardar), a najbolji golman Matej Andov (Vardar).

Individualne i timske nagrade je dodjelio bivši igrač Željezničara, odnosno Crvene zvezde sa kojom se popeo na tron Evrope i Svijeta, Refik Šabanadžović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije