Vardy ponovo "bocnuo" navijače Arsenala

Nije mu bilo teško odbiti Topnike

Vardy ponovo "bocnuo" navijače Arsenala

Endin Čaušević

Napadač Leicestera, Jamier Vardy, protekli prelazni rok nalazi se na izlaznim vratima aktuelnog prvaka Engleske.

Vardy je prošle sezone bio jedan od najboljih igrača Lisica, a svojim igrama skrenuo je pažnju mnogih engleskih klubova. Najuporniji je bio Arsenal i u jednom trenutku činilo se da je stvar završena. Ipak, Vary je u posljednji momenat odlučio odbiti ponudu i ostati na Kong Power stadionu.

Iako mnogi vjeruju da je Vardy napravio grešku što nije otišao u Arsenal, čini se da on ne dijeli to mišljenje.

"Nije bila teška odluka da odbijem Arsenal i ostanem u Leicesteru. Dosta sam razmišljao o toj ponudi, glava i srce su mi govorili da trebam ostati u Leicesteru i na kraju sam to uradio. Ako odmah ne osjetite da je to pravi potez onda ga nemojte praviti, ja sam tako uradio i jednostavno je", rekao je Vardy.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi