Varešanović dobio pomoćnika u FK Tuzla City

Premijerligaš ima novi stručni štab

Varešanović dobio pomoćnika u FK Tuzla City

U prostorijama FK Tuzla City danas će biti održana konferencija za medije na kojoj će biti predstavljen novi šef stručnog štaba.

Tuzlaci su uslijed loših rezultata odlučili se razići sa dosadašnjim trenerom Slobodanom Starčevićem, a povjerenje da vodi klub u nastavku sezone ukazano je Mirzi Varešanoviću, koji je dobio i pomoćnika.

Varešanoviću će na klupi Tuzla Citya asistirati dosadašnji trener Gradine Samir Adanalić, kojeg će, s druge strane, u Srebreniku naslijediti nekada istaknuti igrači Slobode Nedžad Bajrović i Suad Jašarević.

"Obavještavamo navijače i sportsku javnost da je dosadašnji šef struke plavih, Samir Adanalić, prihvatio poziv FK Tuzla City gdje će obavljati funkciju pomoćnog trenera", potvrdili su iz Gradine.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sa bh. premijerligašem Varešanović i Adanalić su dogovorili saradnju do kraja sezone, s tim da će ugovor, ukoliko budu ispunjeni ciljevi s obje strane, biti produžen.

Tuzla City se nakon 20 odigranih kola nalazi na desetoj poziciji.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije