Varešanović: Imamo prostora za napredak
Velež će dio priprema odraditi u Turskoj

Nakon treće kontrolne utakmice

Varešanović: Imamo prostora za napredak

M. Maksimović

Fudbaleri Veleža nastavljaju sa priprema za proljetni dio prvenstva. Do sada su odradili tri pripremne utakmice, a do početka prvenstva su planirane još najmanje četiri. Ekipa će do 5.januara trenira u Mostaru, a onda slijedi odlazak u Antaliju gdje će ekipa ostati deset dana.

Posljednju provjeru prije Turske, Velež je odradio u Međugorju, savladao je Rijeku 1:0, a prvi nastup u dresu ''Rođenih'' su upisali Nedim Hiroš i Edin Pehlić.

''Protiv Rijeke je to izgledalo puno bolje nego u prva susreta, iako ni sada baš kao ni tada rezultat nije bio primaran. Ekipa je kompletirana dolaskom Hiroša i tu nekih velikih promjena neće biti, a očekujemo da se ekipi priključe i igrači koji su imali problema sa povredama, tu prije svega mislim na Merzića i Hasanovića. Zadovoljan sam prikazanim protiv Rijeke, ali možemo bolje. Imamo dovoljno vremena nadam se da stvari posložimo kako treba'' riječi su Mirza Varešanovića trenera Veleža.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.