Varešanović: Najvjerovatnije odlazim iz Veleža

Preuzeo krivicu za poraz

Varešanović: Najvjerovatnije odlazim iz Veleža

Edmir Škorić

Mirza Varešanović odlučio je da napusti klupu mostarskog Veleža nakon današnjeg domaćeg poraza od Rudara iz Prijedora.

Velež je danas u Vrapčićima u ponovljenoj utakmici s 1:0 poražen od gostiju iz Prijedora. Već pet utakmica mostarski klub ne zna za pobjedu, što je natjeralo Mirzu Varešanovića da kaže zbogom još jednom klubu.

On je na press konferenciji po završetku utakmice najavio svoj odlazak, ali će ipak još o tome porazgovarati s čelnim ljudima kluba.

"Rudaru čestitam na zasluženoj pobjedi. Mi smo danas bili bezidejni, nismo imali želje niti htjenja, nedostajalo i ideja i djelovali smo jako ružno", rekao je Varešanović, dodavši:

"Ne trebamo tražiti alibi za lošu igru i poraz, jer smo sami krivi. Preuzet ću svu odgovornost na sebe i reći da sam glavni krivac i najvjerovatnije odlazim iz Veleža. Hvala Upravi i navijačima na deset mjeseci rada. Nisam još imao razgovore s čelnim ljudima kluba, ali mislim da je odluka definitivna".

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.