Varešanović; Probali smo sve, ali ništa

Velež - Leotar 1:1

Varešanović; Probali smo sve, ali ništa

M. Maksimović

Nakon eliminacije u polufinalu Kupa BiH od Širokog Brijega, nogometaši Veleža danas su u utakmici 20. kola Premijer lige BiH ispustili nova dva boda u susretu sa Leotarom.

Susret je završen 1:1, a Rođenima je u nastavku bod donio rezervista Ševko Okić, dok je golman Dejan Bandović jedan od najzaslužnijih što Trebinjci nisu došli do sva tri boda.

"Znali smo da će biti teška utakmica, pokušao  sam osvježiti ekipu sa četiri igrača, ali to nije urodilo plodom. Jesmo imali loptu u svojim nogama, ali nismo napravili ništa konkretno. Krenuli smo u nastavku sa još jednim napadačem, Merzić je igrao iza dva špica, ali nismo uspjeli. Probat ćemo ovaj bod nadoknaditi na strani", kazao je trener Veleža Mirza Varešanović.

"Nama bod znači dosta, ali ono teško nas tek očekuje. Ovu utakmicu moramo što prije zaboraviti, okrenuti se narednoj. Imali smo vodstvo, imali smo veliku priliku kod rezultata 1:1, ali je nismo iskoristili. Velež je imao neke svoje, ali to je fudbal. Hvala domaćinima, ja sam prvi put na ovom stadionu i ugodno sam iznenađen", riječi su Leotarovog trenera Borčeta Sredojevića.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.