Vargas blizu prelaska u Arsenal
Foto: EPA

Pojačava se Arsenal

Vargas blizu prelaska u Arsenal

Midhat Šljivak

Ekipa Arsenala je veoma blizu dovođenja čileanskog napadača iz redova Napolija Eduarda Vargasa.

Prema navodima čileanskih medija, Napoli i Arsenal su dogovorili posudbu 24-godišnjeg napadača uz opciju kupovine na kraju sezone. 

Navodno, Vargas bi službeno trebao biti predstavljen kao novi igrač Arsenala već u srijedu, kada će se znati i svi uslovi posudbe.

Vargas je proteklu sezonu proveo na posudbi u Valenciji gdje je u 17 utakmica postigao šest pogodaka, a pored tima s Mestalle i Napolija, nosio je dresove brazilskog Gremija i čileanskih ekipa Universidad de Chile i Cobreloa.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.