Varupa: Bolji debi nisam mogao zamisliti

Fudbaler Viteza za SportSport.ba

Varupa: Bolji debi nisam mogao zamisliti

Nogometaši Viteza jučer su na svom stadionu remizirali protiv Mladosti iz Doboja kod Kaknja (1:1) te nakon dva odigrana kola imaju isto toliko bodova.

Svoj debi iz snova jučer za Vitežane imao posljednje pojačanje vezista Nermin Varupa koji je samo prije par dana stigao u Vitez iz Travnika, a jučer je u igru ušao u 75.minuti, a zatim bukvalno svoj prvi dodir sa loptom pretvorio u pogodak te svom timu donio vrijedan bod.

"Sigurno da bolji debi nisam mogao zamisliti. Predstavio sam se u dobrom svjetlu navijačima u Vitezu i zahvalio bi se šefu na ukazanom povjerenu, kao i saigračima koji su me odlično prihvatili. Žao mi je što nismo pobijedili, jer smo bili kvalitetniji tim", ističe Varupa za SportSport.ba.

"U Vitezu očekujem da izborim mjesto u prvoj postavi i da nastavim sa dobrim igrama, a sve za što bolje rezultate cjelokupnog tima", dodao je 25-godišnji nogometaš.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U narednom kolu Vitez će u goste tuzlanskoj Slobodi, a nakon toga će u Srednjobosanskom derbiju na svom stadionu ugostiti Metalleghe BSI iz Jajca. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi