Varupa: Danas moramo pobijediti

Travnik pred Mladost

Varupa: Danas moramo pobijediti

Bez na dobre rezultate u proljetnom dijelu sezone daleko od toga da je Travnik prebrodio brige oko opstanka, a novo iskušenje Osmi Bajriću i izabranicima današnji je meč na Piroti protiv još jednog davljenika, Mladosti Velika Obarska. 

„Igramo u posljednje vrijeme u dobroj formi, skinuli smo skalp i mnogo kvalitetnijim timovima od Mladosti, tako da se svi u klubu nadamo trijumfu na današnjoj utakmici i naravno važnim bodovima na putu do opstanka,“ kaže mladi Nermin Varupa.

Mladost u proljetnom dijelu sezone igra dosta dobro što se posebno odnosi na gostujući teren. Na tri dosadašnja gostovanja nisu poraženi.

„Kvalitetno se brane, imaju dobrog golmana i zadnju liniju, tako da bi po mom mišljenju rani pogodak dobro došao na današnjoj utakmici. Ukoliko ne povedemo na vrijeme može se lako uvući nervoza, a to nikada nije dobro. Kako god mi danas moramo pobijediti i učinit ćemo sve da cilj ostvarimo,“ dodao je Varupa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.