Varupa: Drago mi je što sam se vratio u Travnik

Povratnik na Pirotu za SportSport.ba

Varupa: Drago mi je što sam se vratio u Travnik

Nermin Varupa (26) sinoć je i zvanično postao novi član NK Travnik.

 Varupa je već nosio dres Vezira, odakle je u julu prošle godine otišao u NK Vitez. Sa Vitežanima je u prošloj sezoni izborio opstanak u Premijer ligi BiH, a zatim bio na pragu potpisao za zenički Čelik. Ipak, do dogovora nije došlo, ali vjeruje da je povratkom na Pirotu napravio pravi potez.

"Brzo sam se dogovorio sa predsjednikom Alemom Lolićem koji je bio veoma korektan prema meni i drago mi je što sam se vratio u svoj matični klub. Nadam se da ću opravdati povjerenje ljudi koji su me doveli. Sa Čelikom nisam pronašao zajednički jezik, ali želim im da ostvare što bolji plasman u novoj sezoni Premijer lige", kazao je Varupa za SportSport.ba.

U Premijer ligi BiH Varupa je ubilježio 123 nastupa uz 11 pogodaka, te će sigurno biti pojačanje za vezni red Vezira sa Pirote.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi