Varupa uvjeren u trijumf nad Radnikom

Bijeljinci gostuju na Piroti

Varupa uvjeren u trijumf nad Radnikom

Travnik nakon dva kola još uvijek ne zna za slast pobjede, a prilika za prvu tric sutrašnje je gostovanje Radnika u vezirskom gradu.

Nermin Varupa jedan je od najboljih igrača u timu Edina Prljače, a pred sutrašnji meč veliki je optimista.

"Dobro smo se pripremili za utakmicu. Kvalitetno smo radili tokom cijele sedmice. Lično sam uvjeren u prvi trijumf u novoj sezoni. Radnik pozanjemo dosta dobro, imali smo tokom pripreme detaljne analize njihovih utakmica. Respektujemo ih, ali sam siguran u našu pobjedu," izjavio je Varupa.

Edin Prljača na raspolaganju ima kompletan tim s izuzetkom Harisa Heće. On je u prošlom kolu na gostovanju kod Željezničara zaradio crveni karton.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.