Vasić: Nadamo se pozitivnom ishodu u Banjaluci

Fudbaler Drine pred meč s Borcom

Vasić: Nadamo se pozitivnom ishodu u Banjaluci

D. Vejo

Fudbaleri Drine iz Zvornika vrše posljednje pripreme pred meč 10. kola Prve lige Republike Srpske, a gdje će u derbiju istog gostovati ekipi Borca u Banjaluci.

Ovo je susret prošlogodišnjih premijerligaša koji pretenduju na sam vrh tabele i povratak u elitni rang takmičenja, što obećava kvalitetan fudbal na Gradskom stadionu.

"Ulogu favorita prepuštamo Borc ali sigurno da će oni ući u utakmicu sa velikom dozom respekta prema nama i sigurno da će igrati pod većim pritiskom iz razloga što igraju kod kuće. U Banjaluci očekujem dobru atmosferu, kao i dobru i fer utakmicu. Smatram da će od ove dvije ekipe na kraju jedna biti prva. Na gostovanje u Banja Luku idemo da se nadigravamo i smatram da u najmanju ruku možemo ostati neporaženi", rekao je za SportSport.ba fudbaler Drine, Radovan Vasić.

Utakmica između Borca i Drine igra se u nedjelju od 18 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi