Vasić: Sa Veležom želim u Premijer ligu BiH

Novo pojačanje Veleža za SportSport.ba

Vasić: Sa Veležom želim u Premijer ligu BiH

D. Vejo

Mostarski Velež od ovog ljeta biće jači za Radovana Vasića, igrača koji je prije nekoliko dana u klub stigao kao veliko pojačanje iz zvorničke Drine.

Ugovor sa članom Prve lige FBIH, Vasić je potpisao na dvije godine. Prve utiske nakon dolaska u novu sredini, nije krio, ambicije su jasne, a to je povratak u društvo najboljih.

"Nemam riječi. Dobro sam prihvaćen od strane svih igrača, uprave kluba i stručnog štaba. Uslovi su idealni za rad, svi preduslovi su stvoreni kako bi jedan mlad fudbaler napredovao. Cilj Veleža jeste ulazak u Premijer ligu BiH, što je takođe i moja ambicija. Želim se što prije uklopiti u ekipu, te opravdati povjerenje koje mi je dato od strane čelnika kluba. Velež je veliki klub", rekao je za SportSport.ba novi fudbaler Veleža, Radovan Vasić.

O sada već bivšem klubu, mladi i perspektivni koordinator igre imao je samo riječi hvale.

"Drini želim sve najbolje. Da ostvari zacrtani cilj i da ponovo podsjeti na stare dane", dodaje Vasić.

Ovaj 23-godišnji igrač sredine terena, dosadašnji dio karijere proveo je igrajući samo za Drinu, u kojoj je napravio prve fudbalske korake. Njegov kvalitet, još minule zime, privukao je pažnju pojedinih premijerligaša, no potencijalni transferi su propali.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi