Vasić: Vrijedno radimo i pored teških uslova

Fudbaler Drine o priprema

Vasić: Vrijedno radimo i pored teških uslova

D. Vejo

Ekipa Drine iz Zvornika vrijedno radi pod dirigentskom palicom iskusnog šefa struke Mile Lazarevića tokom priprema.

Iste su počeli prije nepunih 10 dana, a već su odradili i prvu kontrolnu utakmicu. Poraženi su od Radnika rezultatom 4:1, iako su Zvorničani prvi stigli do vodstva na ovom susretu.

O pripremama ali i o nastavku sezone, svoja očekivanja kazao je jedan od glavnih protagonista Drine.

"Malo su teški uslovi za rad, ali što se mora nije teško. Izgubili smo od Radnika u prvom kontrolnom susretu. Prvo poluvrijeme igrali smo dosta dobro. Poveli smo sa 1:0, ali su oni izjednačili nakon penala. Mi smo imali nekoliko prilika, ali lopta nije htjela u gol, dok je protivnik iz tri šuta postigao dva pogotka pa se tako na poluvrijeme otišlo pri rezultatu 3:1 za njih. U drugom dijelu, postigli su još jedan pogodak i to je bilo to, iako smo mi pružili dosta dobar otpor. Planiramo još osam prijateljskih utakmica da odigramo do početka prvenstva, kako bi isto dočekali što spremniji te ostvarili još bolje rezultate nego u jesenjem dijelu", izjavio je za SportSport.ba fudbaler Drine, Radovan Vasić.

Sav ciklu priprema, ekipa iz Zvornika obavit će kod kuće. Prvi dio sezone Prve lige Republike Srpske, završili su na petoj poziciji sa 26 osvojenih bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi