Vasilić pred start priprema

Vasilić: Ambicije su uvijek iste, idemo na duplu krunu

Edmir Škorić

Fudbaleri Željezničara počeli su jučer sa pripremama za novu sezonu.

Jedan od najiskusnijih igrača Plavih, Velibor Vasilić, govorio je o ambicijama kluba u narednoj sezonu, te o nastupima u Evropi.

"Odmor je kratko trajao, ali bez obzira koliko trajao odmor, čovjek se zaželi fudbala i priprema", rekao je na početku razgovora Vasilić.

O nastupu u Evropi Vasilić smatra kako je potrebno prije svega puno sreće.

"Prije svega nam je potrebno puno sreće i lakši protivnik ukoliko je to moguće. Vidjećemo, treba odigrati dobro i to je to".

Vasilić je istakao kako su ambicije tima osvajanje duple krune.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Imamo iste ambicije kao i uvijek, a to je dupla kruna. Od toga ne odustajemo", rekao je Vasilić, koji ostaje na Grbavici i naredne sezone.

"Ostajem tu, samo je ostalo da potpišemo", dodao je Vasilić

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.