Stoper Želje nakon proslave

Vasilić: Bilo je malo opuštanja, ali važno da je titula tu

Adnan Beganović

Stoper Željezničara Velibor Vasilić ističe da je njegov klub imao opuštanja, ali da je najbitnije da je osvojena titula.

"Šta da kaže čovjek poslije svega? Imali smo veću bodovnu razliku, pa se malo više opustili. Najbitnije a smo na kraju uzeli titulu", rekao je Vasilić za SportSport.ba, dodavši kako je zadovoljan svojim igrama.

"Zaovljan sam većinom, ali ima utamica u kojima nisam baš zadovoljan, no to je sve do prirpema".

Ostajete li u klubu?

"Izrazili smo obostrano zaovoljstvo i trebali bi da sjenemo i dogovorimo se", rekao je Vasilić, koji se nada uspjehu u Evropi: "Želji treba malo više sreće, ali i da se poklopi malo žrijeb. Dat ćemo svoj maksimum na terenu s kim go budemo igrali".

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.