Vasilić: Dva remija? To je zbog umora...

Plavi na pripremama u Austriji

Vasilić: Dva remija? To je zbog umora...

Edmir Škorić

Nedaleko od Graza u Austriji nogometaši Željezničara pripremaju se za važne utakmie 2. pretkola Lige prvaka protiv Maribora.

Željezničar je nakon odrađenog prvog dijela priprema u Međugorju otputovao u Austriju, gdje je odigrao i dvije pripremne utakmice, te upisao dva remija.

 

"Ne možemo biti zadovoljni jer smo stvorili niz prilika, ali realizacija nije na visini, no sve je to zbog umora. Sada se ekipa osvježava, tako da će i to doći na svoje mjesto. Radimo svakim danom i sav taj rad mora donijeti dobar rezultat", kazao je Vasilić za SportSport.ba.

 

Nije nam stoper Plavih htio otkrivati previše informacija o novajlijama u klubu, no jedno je, ipak, pohvalio...

 

"Sigurno da je Brković veliko pojačanje, dao je nekoliko golova u pripremama i to dovoljno govori o kakvom igraču se radi. Ne bih previše govorio o pojačanjima, stručni štab odlučuje o tome, a ja ne sumnjam u izbor našeg menadžera".

 

Pred nogometašima Željezničara je dvomeč 2. pretkola Lige prvaka protiv slovenskog Maribora.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

"Bit će teško. Maribor je kvalitetna momčad, morat ćemo dati sve od sebe da bi prošli u 3. pertkolo. Ubijeđen sam da imamo kvaliteta za veće domete u Evropi", dodao je Vasilić za kraj našeg razgovora.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.