Stoper Željezničara za SportSport.ba

Vasilić: Sarajevu derbiji, nama titule? Nemam ništa protiv

Edmir Škorić

Ekipa Željezničara pobjedom nad Širokim Brijegom osvojila je naslov jesenjeg prvaka, a svoj kometar na ovu polusezonu dao je štoper Plavih sa Grbavice, Velibor Vasilić.

"Možda će me neko shvatiti krivo, ali mislim da su ovo trenutno najbolje ekipe, ekipe koje igraju najbolji fudbal. To se pokazalo i mi smo došli do pobjede. Mislim da je zasluženo. Imali smo niz prilika i mogu reći da su i oni, ali ovo je sasvim zasluženo i nama je dobro da smo pobijedili i da smo uzeli ovu jesenju titulu kao krunu igre čitave polusezone", između ostalog nam rekao je Vasilić te je dodao:

"Moramo biti zadovoljni kada smo ostvarili sve ciljeve koje smo imali prije početka sezone. Sarajevo je kiksalo, al svi znamo da se prvenstva dobijaju na malim utakmicama".

U video prilogu pogledajte kompletan razgovor sa stoperom Željezničara.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti