Vasiljević: Dali smo onoliko koliko smo mogli

Predsjenik FK Sutjeska

Vasiljević: Dali smo onoliko koliko smo mogli

D. Vejo

Ekipa Sutjeske iz Foče sezonu 2016/2017 okončala je na pretposljednjoj poziciji na tabeli. 

Od iste su se oprostili remijem u Mrkonjić Gradu sa tamošnjom Slobodom, bilo je 1:1. Međutim, čelnici ovog kluba ističu da su zadovoljni urađenim poslom do sada. 

Kako kažu, mlad i neiskusan tim dobro je odgovorio na izazove koji su im se nalazili na putu.

"Sutjeska je dala onoliko koliko je mogla. Ovo je jedan veoma mlad tim, koji je pokazao borbenost, želju i upornost na svakom meču. Smatram da smo pomrsili račune i nanijeli dosta problema mnogim timovima u ligi, koji su prije svega jako kvalitetni. U sastavu protiv Slobode juče, bilo je osam mladih igrača, a činili su ih juniori i kadeti. Nismo pali ni kod primljenog pogotka, što je veoma važno. Sada predstoji pauza od nekih 20 dana, a nakon toga i pripreme za narednu sezonu koja je na rasporedu početkom avgusta mjeseca", izjavio je predsjednik Sutjeske, Radenko Vasiljević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi