Vasiljević pojačao Zvijezdu

Zamjena za Velibora Vasilića

Vasiljević pojačao Zvijezdu

E. Škorić

Nogometaši Zvijezde iz Gradačca jači su za stopera Nikolu Vasiljevića (26), bivšeg igrača Croatia Sesvete i Modriča Maxime.

Nikola Vasiljević (26) na Banja Ilidžu je doveden kao zamjena za Velibora Vasilića u zadnjoj liniji.

Tako bi Vasiljević zajedno sa Jusićem trebao sačinajvati stoperski dvojac, dok bi na bočnim pozicijama trebali igrati Moranjkić i novajlija Milan Knežević, koji jezajedno sa golmanom Hadžiđulbićem stigao iz mostarskog Veleža. Sve je izvjesnije da će i treći Veležovac popuniti igrački kadar Zvijezde, a riječ je o stoperu Nerminu Kadiću kojem je ugovor sa Rođenima istekao ovog ljeta.

Sportski direktor Ivica Cvitkušić nam je kazao kako će u klub doći još nekoliko pojačanja do početka prvenstva. Podsjetimo da su popularni Zmajevi već angažovali golmane Hadžiđulbića i Smajića, Kneževića u defanzivi, u veznom redu su stigli mladi Vidović i Bedak, dok je nadomak potpisa i Matijas Pejić.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.