Vasoski najavio osvajanje tri boda: "Imamo malo više samopouzdanje..."

Sarajevo domaćin Tuzla Cityju

Vasoski najavio osvajanje tri boda: "Imamo malo više samopouzdanje..."

A. Čaušević

Sarajevo u 27. kolu igra jednu od ključnih utakmica u borbi za plasman u Konferencijsku ligu.

U subotu od 17 sati na stadionu Asim Ferhatović Hase Bordo tim će dočekati drugoplasirani Tuzla City.

Aleksandar Vasoski je najavio napade od prvih minuta i da će njegova ekipa igrati bez kalkulacija.

"Od prvog trenutka ćemo bez kalkulisanja krenuti da osvojimo tri boda. Analizirali smo protivnika, imaju dosta dobrih pojedinaca, dobro smo pripremljeni, imamo malo više samopouzdanja nakon ulaska u finale Kupa i mislim da će svi dati svoj maksimum i da ćemo ostvariti dobar rezultat", rekao je Makedonac.

"Svaka utakmica je priča za sebe. Trebamo iskoristiti sve greške koje Tuzla City napravi. Oni su isto pod pritiskom, možda i najbitniji meč za njih ove sezone."

Asmir Suljić i Selmir Pidro će konkurisati za susret, dok u kadru i dalje neće biti Daniela Avramovskog koji i dalje radi individualno.

Govoreći o Tuzla Cityju trener Sarajeva je kazao da imaju dosta dobrih individualana, između ostalih izdvojio je Sulejmana Krpića, Emilia Nsuea i Doffa.

Na pressici je bio i pristan i iskusni Anel Hebibović koji je svjestan da ga čeka zahtjevna utakmica.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Očekuje nas zahtjevna utakmica, dobar protivnik. Igraju napadački, žele se nadigravati. Svjesni smo značaja utakmice, očekujemo dobru predstavu na Koševu, gdje dobro igramo u zadnje vrijeme”, rekao je fudbaler Bordo tima.

Na centru će biti Frano Jelić iz Širokog Brijega.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Chesa
Tuzla City je bolja nego što govore zadnji rezultati. Sretno Sarajevo i pobjedi.
6 0
Bordoakapitar
Hajde "ofanzvni" , motivisi ih vise! Ako ne znas, fataj se autobusa...
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije