Vatrene fotografije supruge Domagoja Vide izazvale haos na Instagramu

Ivana Vida počastila fanove

Vatrene fotografije supruge Domagoja Vide izazvale haos na Instagramu

Endin Čaušević

Reprezentacija Hrvatske napravila je veliki uspjeh plasmanom u polufinale Svjetskog prvenstva gdje će igrati protiv Engleske.

Hrvatska je u četvrtfinalu savladala Rusiju nakon penala, a jedan od junaka bio je Domagoj Vida. Ovaj defanzivac postigao je gol za 2:1, a potom je u penal seriji pogodio gol nakon što je preuzeo odgovornost jer Josip Pivarić nije želio da puca penal.

Vida s tribina ima veliku podršku svoje porodice, a u centru pažnje našla se njegova supruga Ivana. Pred svaki meč Ivana objavi vatrenu fotografiju na Instagramu čime izazove razne komentare navijača Hrvatske. Ivana je nakon meča sa Rusijom objavila nekoliko zaista zanimljivih fotografija.

Top Komentari

casimiro
presladak je vida.hahah zaljubila se!!!!
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi