Guardian vatromet Manijaka proglasio fotografijom dana!
Foto: Anadolu Agency Balkan

Dobar vatromet daleko se čuje

Guardian vatromet Manijaka proglasio fotografijom dana!

E. Čaušević

Željezničar je proslavio svoj 100. rođendan ovog vikenda, a navijači ovog kluba sinoć su u Sarajevu napravili pravi spektakl.

Plavi s Grbavice su slavlje već počeli u subotu kada im je u goste stigao Velež, a navijači su sjajnom bakljadom najavili ono što slijedi tog vikenda.

Iste večeri Manijaci su oduševili sve bakljadom na Željezničkoj stanici, ali pravi spektakl čuvali su za sinoć.

Naime, sinoć su Manijaci vatrometom u cijelom gradu proslavili 100. rođendan svog kluba, a spektakularne slike iz Sarajeva obišle su svijet.

O vatrometu navijača Željezničara jutros piše i ugledni Guardian koji je jednu od fotografija Anadolu Agency Balkan iz glavnog bh. grada proglasio fotografijom dana.

Guardian je svojim čitateljima objasnio da je to fotografija iz Sarajeva, te da je vatromet u čast 100. rođendana Željezničara.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Na kraju su se navijači Željezničara okupili na južnoj tribini stadiona Grbavica gdje su na sjajan način zaključili proslavu 100. rođendana svog voljenog kluba.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sadko
Koji čemer i jad, da hvale po vatrometu
1 14
DelPiero
ovo nikad nece bit vidjeno u jacim evropskim zemljama jer im zeleni ne dozvoljavaju vise velike kolicine vatrometa
10 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi