Vatromet u centru, posebna noć za sve navijače FK Sarajevo

Proslava sedme titule

Vatromet u centru, posebna noć za sve navijače FK Sarajevo

Edmir Škorić

U toku je velika proslava sedme titule Fudbalskog kluba Sarajevo.

Nakon što je na večeras održanoj sjednici Izvršni odbor samo potvrdio raniju odluku Takmičarske komisije o okončanju sezone, uslijedilo je veliko slavlje.

Sarajevo je sedmi put prvak BiH i drugi put uzastopno, a to je bio povod da igrači i svi oni koji vole i naviajaju za FK Sarajevo, večeras izađu na centralne ulice i da krenu sa velikom proslavom.

"Klanjala se dženaza" gradskom rivalu Željezničaru, pale se baklje, ore se navijačke pjesme, a nije izostao ni vatromet koji je samo dočarao idilu među okupljenim navijačima u ovoj, prohladnoj junskoj noći.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

hzsg
Sam još cekamo CESTITKU OD DŽEKINICE, HAJDE AMRA, JAVI SE....JAVI SEEEE
7 0
BordoDevil
Zasluzeno
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi