Vaughan potpisao za Norwich City

Vaughan potpisao za Norwich City

Edmir Škorić

Novopečeni član engleske Premier lige, Norwich City, potpisao je bivšeg napadača Evertona Jamesa Vaughana.

Kanarinci su potvrdili potpisivanje 22-godišnjeg napadača koji je postigao devet golova ove sezone na posudbi u Crystal Palaceu. Nakon što je prošao ljekarske preglede, Vaughan je potpisao trogodišnji ugovor.

"Zaista se radujem igrama u dresu Norwicha. Sretan sam i jedva čekam treninge. Naravno da je bilo teško napustiti Everton poslije šest godina, ali sada je došlo vrijeme da krenem dalje. Norwich ide u pravom smijeru, nadam se da ću im pomoći da ostvare dobar uspjeh u Premier ligi", kazao je Vaughan.

Vaughan je bio standardan u postavi Evertona u sezoni 2004/05, ali su ga kasnije povrede spriječile u mnogočemu. Ranije je, osim u Crystal Palaceu, igrao na posudbama u Derby Countyju i Leicester Cityju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti