Vaz Tê raskinuo ugovor s West Hamom

Portugalski fudbaler

Vaz Tê raskinuo ugovor s West Hamom

West Ham je putem svoje službene stranice saopštio da je sporazumno raskinuo saradnju sa portugalskim fudbalerom Ricardom Vaz Têom.

Vaz Tê u redove "Čekićara" stigao je 2012. godine, a navijačima će ostati upamćen kao fudbaler koji je postigao gol odluke u finalu play-offa za ulazak u engleski Premiership.

"Sve što sam postigao ovdje, moje igre na terenu i život van njega, su bili nevjerovatni. Nikada neću zaboraviti taj dan kad sam postigao pogodak,  bio je to specijalan trenutak i za mene i za navijače West Hama", poručio je Vaz Tê.

Ovaj 28-godišnji fuidbaler u svojoj dosadašnjoj karijeri još je nosio dresove Farensea, Bolton, Hull Cityja, Panioniosa, Hiberniana i Barnsleya. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti