Važan ispit za bh. juniore u Francuskoj, Barbarić objavio spisak

Turnir grupe 2 elitne runde

Važan ispit za bh. juniore u Francuskoj, Barbarić objavio spisak

S. Mlaćo
U-19 reprezentacija Bosne i Hercegovine će od 23. do 29. marta u francuskom Daxu učestvovati na turniru grupe 2 elitne runde kvalifikacija za EURO 2022.

Protivnici bh. juniorima osim Francuske biće Češka Republika i Švedska.

Selektor Ivica Barbarić na ovom turniru računa na sljedećih 20 igrača:

Muhamed Šahinović (Sarajevo), Luka Damjanović (Borac), Mustafa Šukilović (Tuzla City), Tarik Kapetanović (Sloboda), Amar Musić (Željezničar), Jasin Jušić (Chemnitzer, Njemačka), Tarik Muharemović (Juventus, Italija), Mladen Cvjetinović (Viktoria Berlin, Njemačka), Rijad Smajić (Köln, Njemačka), Tarik Ramić (Sarajevo), Božo Prusina (Široki Brijeg), Muhamed Buljubašić (Sarajevo), Eldar Mehmedović (Sloboda), Anes Krdžalić (Dinamo Zagreb, Hrvatska), Petar Sučić (Dinamo Zagreb, Hrvatska), Matej Šakota (Zrinjski), Admir Bristrić (Hrvatski Dragovoljac, Hrvatska), Enver Kulašin (Borac), Filip Čuić (Hajduk Split, Hrvatska), Aleksandar Kahvić (Crvena Zvezda, Srbija).

Igrači će se okupiti 16. ovog mjeseca u Trening centru NS/FS BiH u Zenici, a 20. 3. putuju u Francusku.

Prvi meč na turniru bh. juniori će odigrati 23. marta u 18:00 sati sa Češkom Republikom, dok je 26. 3. u istom terminu na programu meč sa Švedskom. BiH će se 29. marta u 15:00 sastati sa Francuskom.

Top Komentari

2323
Smradovi jedni ..ne pozivate najboljeg igraca Zrinjskog - Prskala iz vama poznatih razloga..na ovom spisku i babinih i tatinih sinova..menadzerskih igraca a taj momak razbija i zabija golove i nema ga medju 20.igraca.. Zalosno kako vode te mladje slekcije poltroni i klimoglavci...
4 2
user1646912019
Prskalu se dešava ista situacija kao s Nemanjom Bilbijom Obojica igraju u Zrinjskom Slucajnost???
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi