Važna pobjeda Erciyesspora, Ibričić ponovo na klupi

Šest pogodaka Galatasaraya

Važna pobjeda Erciyesspora, Ibričić ponovo na klupi

Ubjedljivu pobjedu rezultatom 6:1 ostvario je Galatasaray na domaćem terenu protiv tima Akhisara. 

Dva puta Didier Drogba, Telles, Yilmaz, Snejidr te Mezenga koji je pogodio vlastiti gol bili su strijelci za Galatasaray. Čast gostiju spasio je Akuyz.

Izet Hajrović nije konkurisao za tim Galatasaraya, dok na drugoj strani nije bilo ni Ivana Sesara. Izuzetno važnu pobjedu kao domaćin ostvario je Erciyesspor nad Konyasporom. Strijelac jedinog pogotka na utakmici bio je Edinho.

Senijad Ibričić utakmicu je odgledao sa klupe za rezervne igrače. Ovom pobjedom Ibričićev klub uhvatio je priključak za zonom opstanka.

Devedeset minuta u remiju protiv Kasimpase (0:0) odigrao je Ognjen Vanješ u timu Elazigspora, dok je Bursaspor minimalnim rezultatom porazio Karabukspor.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.