Već odradio trening: Borac dobio veliko pojačanje

Već odradio trening: Borac dobio veliko pojačanje

E. Škorić

Nikola Dujaković vratio se u Borac nakon što je prethodno šest sezona proveo u ekipi Krupe.

Dujaković mlađi, čiji brat Siniša već igra u Borcu, bio je najbolji igrač Krupe i sada se vraća u Banjaluku, te će sigurno biti veliko pojačanje aktuelnom prvaku BiH nakon ne baš dobrog početka sezone.

On je potpisao trogodišnji ugovor sa Borcem i večeras je već odradio trening sa novim saigračima.

Nikola je ranije već upisao dva nastupa za Borac. Propustit će sutrašnji meč s Leotarom, ali u narednim mečevima bit će na raspolaganju treneru Marku Maksimoviću.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Borac sutra od 21h dočekuje Leotar, nakon što je na Grbavici remizirao sa Željezničarom, a nakon toga doživio debakl u Belfastu od Linfielda (4:0) u meču 2. pretkola Konferencijske lige. Revanš je na programu u četvrtak.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Rajvosa2019
Skupljaju sutra potpise za peticiju prije tekme - kad skupe par hiljada potpisa ostavicu im adresu , nek meni posalju- ponestalo tariguza , nek citava familija sa njihovim potpisima brise zicagu
6 2
Brazuka
Klosar obični
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi