Večeras je njihova fešta: Posušje prvak Druge lige 'Jug'
FOTO: HŠK Posušje/Facebook

Osigurali baraž

Večeras je njihova fešta: Posušje prvak Druge lige 'Jug'

Fudbaleri Posušja pobijedili su danas HNK Sloga sa 3:0 na domaćem terenu i na taj način su postali prvaci u Drugoj ligi "Jug" te će igrati baraž za plasman u Prvu ligu Federacije. 

Strijelci za Posušje danas su bili Bešlić, Galić i Landeka sa penala u drugom poluvremenu. Posušje sada ima sedam bodova više od ekipe Tomislava uz meč više i igrat će baraž za plasman u Prvu ligu.

Od ostalih rezultata današnjih utakmica izdvojit ćemo pobjedu Tomislava protiv Neuma sa 5:0, visok trijumf Cima protiv Turbine sa 6:0, kao i golijadu u Buturović Polju gdje je Klis slavio protiv Gruda 4:3.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi