Večeras razgovori o Mourinhu

Predsjednik Reala danas putuje u Milano

Večeras razgovori o Mourinhu

Adnan Beganović

Čelni ljudi evropskog klupskog prvaka Intera i Reala još uvijek se nisu dogovorili oko transfera portugalskog stručnjaka Josea Mourinha.

Prema pisanju španjolskih medija sinoć je u Milanu upriličen sastanak na kojem su prisustvovali potpredsjednik Intera Rinaldo Ghelfi, sportski diretktor milanske momčadi Marco Branca s jedne, te Mourinhov menadžer Jorge Mendes i predstavnik Reala Jorge Angel Sanchez s druge strane.

Glavna tema sastanka bila je odštetna klauzula za portugalskog stručnjaka, koja iznosi 16 miliona eura. Pregovarači su pokušali usuglasiti stavove, no ipak, nisu uspjeli, tako da dogovor nije postignut.

Španjolski mediji javljaju da je transfer usporen, no da nikako nije doveden u pitanje, a navodno će večeras put Milana krenuti i predsjednik Reala Florentino Perez, koji će se sastati sa prvim čovjekom Intera Massimom Morattijem.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.