Večeras trening, sutra utakmica s Famosom

Pripreme se odvijaju prema planu

Večeras trening, sutra utakmica s Famosom

Adnan Beganović, foto: Dado Ruvić

Pripreme fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine pred nastupajuće kvalifikacione susrete s Armenijom i Turskom odvijaju se prema planu.

Nakon jučerašnjeg treninga i večeras će naši reprezentativci vježbati na Grbavici, dok će sutra odigrati kontrolni meč s niželigašem Famosom u Hrasnici.

Prema informacijama do kojih je došao naš portal u ovom susretu svoju minutažu imat će i Zlatan Muslimović, koji je propustio jučerašnji trening zbog lakše povrede.

Danas će se pripremama prikljkučiti i novi igrač AEK-a, Sanel Jahić, dok je moguć dolazak i Kenana Hasagića. Semir Štilić prema posljednjim informacijama treba obaviti liječničke preglede, odnosno magnetnu rezonancu koljena u Poljskoj, nakon čega će se znati da li će ovaj veznjak biti spreman za utakmicu s Armenijom.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.