Večerašnji meč je dokaz da Neymar dobija sve što želi u Parizu

Ekipa u Strasbourgu, on u Brazilu

Večerašnji meč je dokaz da Neymar dobija sve što želi u Parizu

M. Šljivak

Prva zvijezda PSG-a, Brazilac Neymar, neće igrati u večerašnjem duelu Liga kupa protiv Strasbourga.

Najskuplji fudbaler svijeta dobio je dozvolu od kluba da otputuje u Brazil, zbog navodnih porodičnih problema.

A porodični "problemi" u zaista bizarni. Brazilski mediji tvrde da je Neymar stigao na rođendan od prijateljevog oca, te je završavao određene obaveze kod zubara.

Očigledno prva zvijezda tima iz Pariza dobija apsolutno sve što želi. On je ranije otvoreno tražio od rukovodstva tima da ne igra u susretima za koje smatra da su nevažni, a čini se kako meč sa Strabourgom jasno pokazuje kako su mu u klubu izašli u susret.

Neymar je i tokom igranja u Barceloni često putovao u Brazil. Početkom ove godine je samovoljno otišao na sestrin rođendan i to su mu u klubu zamjerili, ali ga nisu kaznili.

U PSG-u sasvim sigurno neće dobiti kaznu. Već je navikao da mu ispunjavaju sve želje i pitanje je kako će saigrači podnijeti da je Neymar ispred svih ostalih.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi