Većina navijača Lensa smatra da je Lendrić pravo pojačanje

Anketa tamošnjeg portala

Većina navijača Lensa smatra da je Lendrić pravo pojačanje

E. Škorić

Navijači Lensa očigledno s nestrpljenjem očekuju dolazak Ivana Lendrića.

Francuski drugoligaš angažovat će Lendrića i zvanična potvrda transfera očekuje se svakog trenutka, a bivši napadač Željezničara već je bio tema ankete portala Lensois.com.

Tamo su svi posjetitelji (većinom navijači Lensa) mogli da se izjasne povodom Lendrićevog dolaska i većina ih je oduševljena što će se hrvatski napadač naći u Lensovoj ekipi.

Naime, 86 posto anketiranih smatra da je Lendrić pravo pojačanje za Lens, dok njih 14 posto ipak smatra da Splićanin nije pravo rješenje za Lens, iako je dao 19 golova u Premijer ligi.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Na Lendriću je sada da, naravno ukoliko potpiše, opravda povjerenje većine navijača Lensa koji smatraju da će biti pravo pojačanje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi