"Večiti" derbi Partizanu

Superliga Srbije

"Večiti" derbi Partizanu

Adnan Beganović

U 5. kolu košarkaške Superlige Srbije Partizan je u "večitom" derbiju svladao Crveni zvezdu (79:65), dok je FMP bio bolji od Radničkog (82:68), Hemofarm od Tamiša (75:50), a Metalac od Borca (52:51).

"Večiti" derbi ponovo je otišao na stranu Partizana. Sigurnom igrom izabranici Duška Vujoševića pobijedili su Crvenu zvezdu, pa su tako došli do 4. pobjede u pet utakmica.

Kod Partizana Najefikasniji je bio Rašić sa 2 poena, dok je kod Zvezde sa 21 poenom najučinkovitiji bio Radivojević. Naš reprezentativac Elmedin kikanović postigao je 2 poena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.