“Večiti” sedam dana kasnije

Jelen Superliga

“Večiti” sedam dana kasnije

Zajednica klubova Jelen Superlige donijela je očekivanu odluku da se nastavak prvenstva Srbije odloži za sedam dana.

Naime, nakon konsultacija sa klubovima i izvještaja Republičkog hidrometeorolškog zavoda, po kojem se narednih dana očekuju nove snježne padavine, odlučeno je da se mečevi 18. kola Jelen Superlige ne igraju 21. februara, već sedam dana kasnije.

Kako je prema rasporedu u 1. kolu proljetnog dijela na programu duel “večitih rivala”, Partizana i Crvene zvezde to znači da će se pomenuti susret odigrati u subotu, 28. februara.
Osim derbija, na rasporedu su i ostale utakmice, a sastaju se: Napredak - Vojvodina, Banat - Borac, OFK Beograd - Rad, Hajduk - Javor i Jagodina - Čukarički.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.