Vedad Ibišević na Koševu

Bivši bh. reprezentativac

Vedad Ibišević na Koševu

M. Šljivak, foto: T. Hebib

Nekadašnji bh. reprezentativac Vedad Ibišević nalazi se danas na Koševu.

Slobodno vrijeme ovaj iskusni napadač odlučio je iskoristiti i pogledati utakmicu 1. kola Premijer lige BiH između Sarajeva i Tuzla Cityja.

Legendarni bh. napadač već je nekoliko mjeseci bez kluba nakon što je napustio ekipu Schalkea. Ima dosta slobodnog vremena, a već određeno vrijeme sa porodicom boravi u Bosni i Hercegovini.

Bez fudbala očigledno ne može. Nakon što je imao brojne aktivnosti sa mališanima u Tuzli, odlučio je danas doći u Sarajevo sa tribina stadiona Koševo pogledati utakmicu između FK Sarajevo i FK Tuzla City.

Ibišević se podsjetimo ranije povezivao sa dolaskom u redove Bordo tima, ali je on te navode odbacio.

"Nije realna opcija da zaigram u Premijer ligi BiH. Nije bilo dogovora sa FK Sarajevo", rekao je Ibišević prije nekoliko mjeseci za SportSport.ba.

Legendarni Plavooki bombarder iza sebe ima zaista bogatu evropsku karijeru koju je počeo u francuskom PSG-u.

Potom je igrao za Dijon i Aachen, a najbolje partije je pružao u redovima njemačkog Hoffenheima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Jedan je od najboljih stranih napadača u historiji Bundeslige, a pored Hoffenheima igrao je još za Stuttgart, Hertu i Schalke.

Za reprezentaciju Bosne i Hercegovine nastpio je 83 puta i zabio je 28 golova.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Dzondzy
E moj vedade šta ti gledaš
9 1
nedim1996
Bjezi ja mislio potpiso...trznuli ste me...
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije