Vedran Kantar novi igrač Viteza

Postignut dogovor s kapitenom prijedorskog Rudara

Vedran Kantar novi igrač Viteza

Dino Kurbegović

Nogometaši Viteza jučer su krenuli s pripremama za nastavak sezone u kojoj klub ima cilj opstanak u Premijer ligi.

Na jučerašnjoj prozivci predsjednik kluba Slaven Garić najavio je nekoliko pojačanja u igračkom kadru, a kako saznaje SportSport.ba rukovodstvo Viteza danas je postiglo sporazum sa Vedranom Kantarom, koji će na proljeće nositi dres Viteza.

Vedran Kantar 29-godišnji igrač koji može nastupati na nekoliko pozicija u veznom redu nastupao je za ekipe Mladenovca, Borca, Zrinjskog, a posljednje dvije sezone kapiten je i najbolji igrač Rudara iz Prijedora. 

U Premijer ligi ovaj iskusni nogometaš odigrao je preko 150 utakmica, a svojim iskustvom će pokušati da doprinese ostanku Viteza u Premijer ligi.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U narednim danima se očekuje dolazak još nekoliko iskusnih i provjerenih igrača u ekipu koju s klupe predvodi Ante Miše.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti