Jecaji iz Sloge: Buraz naš, profa naš, Veco naš, šefe naš...

Iznenada preminuo u 42. godini

Jecaji iz Sloge: Buraz naš, profa naš, Veco naš, šefe naš...

Eldar Ganibegović

Od sinoć je Doboj zavijen u crno. Svi su pogođeni iznenadnim vijestima da je u 42. godini života preminuo trener Sloge, Vedran Sofić.

Prošle godine imao je određenih problema sa srcem, tada su ga doktori uspjeli spasiti, ali nažalost ovaj put spasa mu nije bilo.

Prema informacijama do kojih smo došli, Sofić je prije mjesec dana imao operaciju na nozi nakon što mu je na veteranskoj utakmici pukla tetiva.

Uprkos svemu, nastavio je sa rukovođenjem Omladinske škole, ali jučer mu je pozlilo, te je preminuo.

Još uvijek nije jasno da li se radi o trombu, ali jasno je da je preminuo od srčanog udara.

Danas se od njega s fotografijom smrtovnice oprostila i Sloga, uz jecaje u opisu na Facebook objavi. U dobojskom klubu ne kriju tugu.

Oglasi

"Buraz naš... Profa naš... Veco naš... Šefe naš... Svaka riječ je suvišna... A toliko njih ostade neizgovoreno... Putuj nebeskim carstvom...", objavili su iz Sloge.

[facebook]https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid024t4Dwt6omzaqogpNff1sAYireQskQDRjVdEc8Q2DGgf6kQoKNJ8xXhAdEAb8sR2xl&id=100063635495027[/facebook]

Sahrana će se obaviti na Gradskom groblju "Šušnjari" u ponedjeljak, 31. jula 2023. godine. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sloga dan prije toga igra utakmicu 1. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine protiv Sarajeva na Koševu.

Podsjetimo, pokojni Sofić je rođen 24. oktobra 1981. godine. Bivši je igrač dobojske Sloge, koji je nakon završetka fudbalske karijere nastavio da bude prisutan u ovom klubu.

Top Komentari

K79
Laka ti zemlja Sofa dobri!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi