Veh: Svaka čast Misimoviću

Veh: Svaka čast Misimoviću

Aktuelni prvak Njemačke Wolfsburg pobjedom je 2:0 protiv Stuttgarta krenuo u odbranu naslova najboljih u Bundesligi.

Strijelac prvog gola za aktuelne prvaka bio je reprezentativac Bosne i Hercegovine Zvjezdan Misimović, koji je predivnim golom postao prvi strijelac u Bundesligi ove sezone.

Od ove sezone novi trener Wolfsburga, Armin Veh, koji je na klupi naslijedio Felixa Magatha, nije krio oduševljenje igrom svoje ekipe.

“U prvom poluvremenu igrao se veoma otvoren i intezivan fudbal. Nakon odmora mi smo preuzeli kontrolu igre na terenu i to je urodilo plodom. Zvjezdan Misimović je postigao prekrasan gol, svaka mu čast. Nakon Zvjezdanovog gola, stvari su nam bile mnogo lakše, pa je kasnije Grafite samo dovršio posao”, rekao je Armin Veh nakon meča.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.