Veh: Vraća nam se samopouzdanje

Wolfsburg ubjedljiv u debiju

Veh: Vraća nam se samopouzdanje

Wolfsburg, naših Zvjezdana Misimovića i Edina Džeke, imao je sinoć uspješan debi u Ligi prvaka. Vukovi su sa 3:1 savladali moskovski CSKA i ubilježili prva tri boda.

Trener aktuelnog prvaka Njemačke Armin Veh susret je počeo sa tri napadača i to mu se na kraju i isplatilo.

"Nakon što smo pretrpili tri uzastopna poraza, igranje u Ligi prvaka nije bilo nimalo lagano, pogotovo jer smo igrali na svom terenu. Željeli smo odigrati disciplinovano, ali smo znali da protiv sebe imamo jakog protivnika, koji je sposoban iskoristiti i našu najmanju grešku. Nismo stvorili mnogo prilika, ali smo uspjeli postiži tri gola i to je najvažnije. S ovom pobjedom vraća nam se samopouzdanje i to je jako bitno i za naše igre u Bundesligi", rekao je Veh nakon meča.

Zvjezdan Misimović ponovo je ubilježio nastup vrijedan svake pohvale. Miske je bio asistent kod prvog gola Grafitea. Edin Džeko se ni protiv CSKA nije uspio upisati u listu strijelaca, ali se kod trećeg gola sjajno izborio za loptu, nakon čega je Grafite ubilježio hat-trick.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.