Vehabović: Naš cilj je sami vrh tabele

Optimizam u Moševcu

Vehabović: Naš cilj je sami vrh tabele

Samir Mlaćo

Nakon tri odigrana kola nogometaši Moševca imaju sedam osvojenih bodova.

Zadovoljni su startom sezone u Drugoj ligi Centar, te seriju dobrih igara žele nastaviti protiv Pobjede koja ima tek tri osvojena boda.

"Narednu utakmicu igramo protiv NK Pobjeda Tešanjka i naravno da želimo pobjedu, jer mi protiv svake ekipe idemo na tri boda. Cilj nam je sami vrh tabele. Isto tako dobro poznajemo ekipu Pobjede i znamo da se radi o vrlo dobroj ekipi sa par odličnih pojedinaca i da će biti vrlo tešto i najbitnije da izađemo neporaženi", kazao je za SportSport.ba član Moševca Ermin Vehabović.

"Iz utakmice u utakmicu rastemo kao ekipa i kao kolektiv, atmosfera je sve bolja i bolja i nadam se da ćemo nastaviti u tom ritmu i dalje. Već sam rekao cilj kluba je sami vrh tabele i realno mislim da tu i pripadamo, te da ćemo to i ostvariti. Što se tiče povreda u ekipi ima tu tamo manjih problema, al hvala Bogu niko nije teže povrijeđen i svi su u konkurenciji za nedjelju", optimista je Vehabović.

Susret između Moševca i Pobjede igra se u nedjelju sa početkom u 16:30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti