Vejnović: Atmosferu iz svlačionice prenijeti na teren

Štoper Borca pred meč sa Rudarom

Vejnović: Atmosferu iz svlačionice prenijeti na teren

D. Vejo

Nemanja Vejnović činiće zajedno sa kapitenom Borisom Raspudićem štoperski tandem banjalučkog Borca u predstojećem derbi meču sa ekipom Rudara iz Prijedora.

Velikanu iz Platonove potrebna je pobjeda u ovom susretu, kako bi i matematički osigurali prvo mjesto i šampionsku titulu.

Međutim, teško je igrače motivisati sa znanjem, da je put u elitu pronađen te da je ostatak šampionata praktično formalnost.

Ipak, crveno-plavi najavljuju borbu do samog kraja, uprkos toj činjenici.

"Kao i svaku utakmicu mi i u ovu idemo na pobjedu. Potreban je veliki motiv za to, jer svi u svojim glavama imamo činjenicu da je cilj osiguran, a to je plasman u Premijer ligu BiH. Ali mi želimo kao i u prvom kolu, da ovo završimo do kraja dostojanstveno kako smo i počeli. Vjerujem da će tako biti i u nedjelju. Atmosfera u svlačionici je zaista sjajna, nema razloga da to ne prenesemo i na teren", kazao je za SportSport.ba fudbaler Borca, Nemanja Vejnović.

Vejnović je tokom jesenjeg dijela prvenstva bio jedan od najboljih štopera Prve lige Republike Srpske, a u istom ritmu nastavio je i ovog proljeća.

Utakmica između Borca i Rudara igra se u nedjelju od 17 sati.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije