Vejnović: Borcu hvala za sve, okrećem se novim izazovima

Bivši fudbaler Borca za SportSport.ba

Vejnović: Borcu hvala za sve, okrećem se novim izazovima

D. Vejo

Fudbaler Nemanja Vejnović i FK Borac iz Banja Luke danas su stavili tačku na svoju jednogodišnju saradnju.

Talentovanom štoper ugovor sa Banjalučanima istekao je prije nekoliko dana, a prema mišljenju čelnika Velikana iz Platonove, njegove usluge više nisu potrebne na Gradskom stadionu.

Iako je napustio crveno-plave, Vejnović je o sada već bivšem klubu imao samo riječi hvale.

"Došao sam u Borac da pomognem, to sam i uradio. Uspjeli smo u svom naumu, vratili smo se u Premijer ligu BiH, gdje je velikom klubu kao što je Borac i mjesto. Što se mene lično tiče, ja sam veoma zadovoljan svojim igrama. Imam dosta kvalitetnu sezonu iza sebe", izjavio je za SportSport.ba, Vejnović.

Klubovi kako iz zemlje tako i regiona, ovog mladog igrača odmah su pikirali kao potencijalno pojačanje.

"Svakako da ponuda ima. Dva kluba iz Premijer lige BiH su pokazala interesovanje, ali isto tako i iz Super lige Srbije. Međutim, primarni cilj je inostrani angažman", dodaje on.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije