Velež bez Bobića na Mladost?

Golman mostarske ekjipe povrijeđen

Velež bez Bobića na Mladost?

U okviru 7. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine Velež će u Mostaru dočekati Mladost Doboj Kakanj.

Rođeni su novu premijerligašku sezonu očajno otvorili i nakon šest odigranih kola nalaze se na dnu tabele.

Duel sa ekipom, koju s klupe predvodi nekadašnji trener Veleža, Ibro Rahimić, od velikog je značaja za Rođene koje će s klupe najvjerovatnije predvoditi Adis Obad.

Dva dana uoči susreta Rođeni su odradili trening, a zbog lakiših povreda odvojeno od ekipe radili su Kodro i Haurdić, dok nikako nije trenirao golman Bobić, čiji je nastup pod znakom pitanja.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Utakmicu protiv Mladosti u Veležu vide kao prekretnicu, a na samom treningu zbog situacije u i oko kluba osjeti se i blaga nervoza među igračima, kojima je pomoć navijača potrebnija nego ikad.

Od čelnike kluba, pa do igrača svi vjeruju u pobjedu i očekuju veliku podršku s tribina.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.