Velež bez četvorice protiv Goška

Nedostaju Okić, Merzić, Kajtaz, Zvonić...

Velež bez četvorice protiv Goška

M. Maksimović

Seriju od tri uzastopne domaće utakmice fudbaleri Veleža su otvorili još u srijedu protiv Mladosti iz Donjeg Svilaja, a već danas slijedi nova utakmica, ovaj put prvenstveni duel protiv Goška. Asmir Džafić ima određenih problema oko sastava s obzirom na kartonirane i povrijeđene igrače.

Danas ne računa na Denisa Zvonića i Šefku Okića zbog žutih kartona, odnosno na povrijeđene Samira Merzića i Admira Kajtaza. Zlatko Kazazić se oporavio od povrede, ali je pitanje da li će se naći u prvoj postavi danas. 

 

''Svjesni smo da nam nedostaju neki igrači koji su do sada bili standardni, ali opet jednostavno moramo bez njih i tako se pripremamo. Zlatko Kazazić se oporavio, ali vidjet ćemo za njega hoće li odmah „u vatru“ ili će biti na klupi. Ekipu Goška ne smijemo podcijeniti, na klupi imaju iskusnog stručnjaka 

Ivana katalinića.Mi imamo dobru priliku da sa dva trijumfa na domaćem terenu napravimo pomak na tabeli, odnosno da uhvatimo priključak sa klubovima iz gornjeg dijela i mislim da tu priliku ne bi smo smjeli propustiti''naglašava strateg Veleža Asmir Džafić.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.