Velež blista na Pecari: Brandao pogodio za 3:1 protiv Širokog

Rođeni odlično igraju

Velež blista na Pecari: Brandao pogodio za 3:1 protiv Širokog

Endin Čaušević

Fudbaleri Veleža igraju u gostima protiv Širokob Brijega prijateljski meč.

Velež je poveo na Pecari golom Brandaa u desetoj minuti, no početkom drugog dijela Široki je poravnao na 1:1 jer je Franjić pogodio iz penala.

No, Rođeni su nakon toga odlično zaigrali. Prvo je u 60. minuti odličan gol za 1:2 postigao Cvijanović, a samo desetak minuta kasnije ponovo se zatresla mreža Širokog.

Igrači Veleža odigrali su odličnu akciju, a svoj drugi gol na utakmici postigao je Brandao koji je povisio na 1:3.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mirko
Velež će prekucati ovu ligu.Oni su za mene glavni favoriti još sad kad stave nove stolice na tribinu j dovedu dva pojačanja ,ja mislim da je najbolje odmah proglasiti ih prvacima a da ostatak lige razigrava za ostala mjesta.Gigant je gigant!!
2 5
Benjamingst
Krkan na aparatima sutra ga salju na terapiju...
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi