Velež bod do opstanka
Zaslužena pobjeda Veleža

Mostarci ovog proljeća osvojili 25 bodova

Velež bod do opstanka

M. Maksimović

Fubaleri Velež su upisali i osmu pobjedu na svom terenu u proljetnom dijelu prvenstva i sada u posljednjem mostarcima je dovoljan i bod kako bi osigurali opstanak bez kako utakmica u Gradačcu između Zvijezde i Orašja na kraju završi.  U subotu su gledaoci mogli doći na svoje jer postignuto pet golova, Velež je igrao dobro, ZVijezda je igra dobro, a na kraju su ''Rođeni'' zasluženo slavili.

- Blizu smo cilja. ovom pobjedom smo napravili puno i mislim da ako sve do kraja bude pošteno Velež ne može ispasti. Vidjeli ste Zvijezdu koja je u Mostaru igrala bez tri - četiri važna igrača, ali je željela da se nadigrava. Imali smo 2:0, oni su se vratili na 2:2, možda će neko reći da smo primili tri gola, možda previše, ali to je bila žrtva naše igre, našeg presinga na njihovu zadnju liniju. Sada se okrećemo Modriči, nismo još stigli do cilja i u narednih nekoliko dana moramo pripremiti igrače za sve ono što ih očekuje u Modriči. Ako će ekiša Zvijezde igrati pošteno kao što je to bilo u Mostaru, onda mislim da naš konkurent, ekipa Posušja nema šanse u Gradačcu - mišljenja je Abdulah Ibraković.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.