Velež će pokušati iznenaditi Borac
Detalj sa posljednje utakmica ova dva kluba

Može li Velež prekinuti neugodni niz?

Velež će pokušati iznenaditi Borac

M. Maksimović

Fudbaleri Veleža su posljednju prvenstvenu pobjedu ostvarili 24. septembra protiv Travnika, nakon čega je uslijedila crna serija. Četiri utakmice, jedan bod uz dva postignuta gola, oba sa bijele tačke, a danas slijedi novo gostovanje, protivnik je Borac.

Varešanović je već navikao ove sezone na probleme sa povredama i kartonima. Četvorka Kajtaz, Kazazić, Merzić, Škaljić je u autu, a od kartoniranih danas nedostaje Goran Stokić.

''Svakako da nismo zadovoljni rezultatima u posljednje vrijeme, ali treba uzeti u obzir činjenicu da smo imamo puno problema sa povredama, da smo igrali na dva fronta, ali mislim da smo u stanju propušteno nadoknaditi u drugom dijelu prvenstva", rekao je iskusni Tarik Cerić.

"Protiv Borca neće biti lako, ali mislim da možemo odigrati jednu dobru utakmicu i ako uspijemo stvoriti i približno prilika kao protiv Branitelja, možemo se nadati dobrom rezultatu. To što Borac igra bez navijača ne mora da bude neki hendikep, jer je to jedan kvalitetan sastav'', dodao je stoper Veleža.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.