"Crvena noć" 10. maja - Sve nas ista ljubav spaja

Najavljuju spektakl iz redova Veleža

"Crvena noć" 10. maja - Sve nas ista ljubav spaja

Adnan Beganović

Za 10. maj je zakazana tradicionalna Veležova donatorska Crvena noć koja će kako sada stvari stoje biti spktakularna. Mjesecima traju pripreme i one su ušle u samu završnicu, a na Crvenoj noć će biti prisutne i brojne legende Rođenih.

"Prošlogodišnja Crvena noć prema broju zvanica i organizacijski nadmašila je sve dosadašnje, a ove godine Fudbalski klub Velež letvicu je podigao još i više! Upravo zbog toga na ovogodišnjoj Veležovoj Crvenoj noći se očekuje jedno prekrasno druženje na kojoj će biti prisutan veliki broj fudbalskih velikana, kao i svih onih koji kontinuirano doprinose razvoju Kluba, dugogodišnjih prijatelja Veleža, poslovnih ljudi, osoba iz javnog, kulturnog i sportskog života, ali i svih oni koji godinama gaje ljubav prema Rođenima", naveli su iz FK Velež.

O Crvenoj noći je govorio i prvi čovjek kluba pod čijim rukovodstvom ponos Mostaraca pravi odlične stvari, Senad Kevelj.

”Prošle godine smo napravili značajan iskorak u organizaciji Crvene noći u odnosu na sve ranije. Ove godine obećavamo da ćemo tu stepenicu podići još i više, te na taj način utrti put za sve one buduće Crvene noći koje su pred nama. Biće to pravi praznik susreta svih onih koji bezuslovno vole Velež godinama, bez obzira na sve dobre i loše strane koje mogu pratiti jedan klub.

Na našu veliku radost, ali zahvaljujući radu i trudu ove Uprave, već odavno govorimo samo o uspješnim sportskim i infrastrukturnim projektima. To ćemo posebno proslaviti na ovoj Crvenoj noći”, rekao je Senad Kevelj, predsjednik Upravnog odbora FK Velež.

Iz Veleža su obavijestili javnost da će svojim prisustvom Crvenu noć uveličati i Veležove vedete poput Envera Marića, Džemala Hadžiabdića, Blaža Sliškovića, Vukašina Petranovića, Mehe Kodre, ali i brojni drugi sadašnji i bivši sportisti poput proslavljenog reprezentativca i NBA zvijezde Mirze Teletovića, član legendarne generacije košarkaške reprezentacije naše domovine Samir Lerić te najbolja i najpopularnija sportašica Bosne i Hercegovine plivačice Lane Pudar, a svoje prisustvo potvrdio je i nekadašnji kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, danas novoimenovani direktor reprezentativnih selekcija, Emir Spahić.

Na kraju su Rođeni pozvali i sve navijače i simpatizire da budu dio Crvene noći.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Jakog Veleža nema armije navijača koji ga podržavaju ne samo u Mostaru i našoj Bosni i Hercegovini, već svih onih naših crvenih rasutih širom Evrope i svijeta.

Svjesni te činjenice Fudbalski klub Velež i ove godine posebnu pažnju posvetio je svim našim Rođenima koji žele biti dijelom Crvene noći da nam se kupovinom ulaznice pridruže na ovoj jedinstvenoj Gala večeri, ali i svima onima koji nisu u mogućnosti da ovu prelijepu mostarsku majsku noć provedu sa nama, a sigurni smo da imaju želju pružiti svoj doprinos ovom fantastičnom događaju, da uplatom donacije pruže svoj doprinos nastavku izgradnje i daljeg rasta i razvoja našeg mostarskog ponosa", naveli su iz Veleža uz napomenu da je cijena donatorske ulaznice minimalno 1000 KM.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

CRVENIDJAVOLI1922
MUSVDG?❤️?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti